חשד למנת יתר של קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/08/2015 | 13:03 | מאת: מודאגת...

אני כמעט בת 17, שקלתי בסביבות 72 ולכן נטלתי 90 מ"ג קונצרטה. בזמן האחרון ירדתי במשקל בצורה דרסטית וכיום אני שוקלת בסביבות 56. אני בטיול ונטלתי את הכדורים הרגילים ובמסלול הרגליים החלו לרעוד לי בצורה בלתי רגילה, ולא רק בגלל רמת המסלול. אני שומרת על כושר ולכן אני חושבת שאין קשר בין רמת המסלול לרעידות.. הרגשתי חולשה בימים האחרונים - את רוב המסה הורדתי בשבועיים האחרונים.. לכן אני חושדת שהמינון של 90 מ"ג (54 ו36) הוא מינון יתר בשבילי במשקלי הנוכחי. הרופא שאני מטופלת אצלו בחופשה עכשיו ולכן לא אוכל להיוועץ בו. מחר הוא היום האחרון לטיול - ואני מתלבטת אם ואילו כדורים לקחת. תודה מראש...

שלום אין הוכחה מחקרית בקרב מתבגרים ומבוגרים המעידה בין קשר ישיר בין משקל הגוף ומינון. את מקבלת מינון חריג של תרופה. במידה ויש תופעות לוואי ממליץ להפסיק נטילת התרופה בשלב זה, להתיעץ עם רופא מטפל לגבי המשך טיפול! בברכה ד"ר חייגרכ

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים