שוכח דברים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

13/08/2015 | 13:07 | מאת: ח.מ

שלום רב יש לי שאלה אני בן 21 ובשנה האחרונה אני מתחיל להרגיש כולל היום שאני מתחיל לשכוח דברים לטווח הקצר אם זה למשל בשאני מגיע הביתה ולא זוכר מה רציתי לקחת או דברים שאני צריך לעשות וזה ממש מדאיג אותי לפני כמה שנים עשיתי סתימות אמלגם יש קשר בין המצב לכך . ? והאם זה משהו שיש לכל אדם בגילי או שזו בעיה שאני צריך לבדוק אותה

שלום לדעתי אין קשר בין ההפרעה וטיפול המתואר. מליץ כן להבדק ע"י נוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות/הפרעות בזיכרון אשמח לעזור טל" 0777779222 בברכה ד"ר חייגרכט

17/08/2015 | 03:02 | מאת: ח.מ

חשוב להצהיר שיש לי גם לחץ נפשי האם זו גם יכולה להיות סיבה אני רוצה להספיק לזכור הרבה דברים שאני רוצה לעשות וחלק מהם אני לא מצליח בגלל שאני רוצה להספיק הרבה דברים. האם זה גם יכול לגרום לשחכה .?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים