בעיות קשב וריכוז יחד עם חרדות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/07/2015 | 12:20 | מאת: אלי

קרובת משםחה שלי (בת 29) אובחנה לפני כשנה וחצי כסובלת מבעיות קשב וריכוז ומאז היא משתמשת בקונצרטה על בסיס יומיומי והדבר עוזר לה מאד. בנוסף היא סובלת מבעיות של חרדות וכן תופעה (שאולי קשורה לנושא החרדות) שמתבטאת בכך שכאשר משהו מאד מרגיז אותה היא מגיעה לפעמים למצבים קיצוניים של כעסים עד כדי אבדן שליטה. היא לא רצתה לקחת טיפול תרופתי נוסף ונעזרה בטיפול פסיכולוגי, אך זה לא ממש עזר. לפני זמן מה, היא דיברה עם ידידה שסובלת מבעיות דומות של חרדות וכעסים(אך ללא בעיות קשב וריכוז). היא מטופלת בציפרלקס שלדבריה עוזר לה מאד. השאלה היא האם ניתן לשלב את 2 התרופות ולקחת גם קונצרטה (בבוקר) וגם ציפרלקס (בערב)?

שלום ניתן להשתמש ולשלב את שתי התרופות, בתאום ואישור של רופא מטפל. רצוי להתיעץ עם רופא פסיכיאטר בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים