הפסקה בטוחה של ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

10/06/2015 | 19:14 | מאת: אני

שלום, אני סטודנטית שנוטלת ריטלין 20 מ"ג SR רק בתקופות מבחנים. כבר שבוע שאני לוקחת יום יום כדור אחד, ואמשיך כך כנראה עוד כמה שבועות, אך יהיו ימים בהם לא אקח כלל את הכדור. יש לי שתי שאלות ואשמח להתייעצות: 1. האם זה בסדר לאחר שנטלתי את הכדור במשך שבוע ומשו רצוף לא לקחת יום אחד או יומיים? אני מתכוונת האם יכולה להיות השפעה לוואי. 2. בעוד כמה שבועות איך אתה ממליץ לי להפסיק את הטיפול? האם פשוט לא לקחת יותר או לרדת בהדרגה (עם שימוש למשל ב10 מג). תודה מראש

שלום 1/ ניתן ליטול ריטלין ברצב מספר ימים ולאחר מכן לעשות הפסקה,הגישה לבד"כ לא גורמת לתופעות לוואי ומומלצת מפני ששומרת על "רגישות" של קולטנים! 2/ את נוטלת כעת RITALIN SR 20 MG, מינון שנחשב כמינון נמוך למבוגר ואין בעיה להפסיק הטיפול, אין צורך בהקטנת המינון. בברכה ד"ר חייגרכט

22/06/2015 | 17:07 | מאת: קובי

יהיה לך קצת דאון אבל יעבור מי שאומר שזה לא כמו קוק, משקר :)

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים