קונצרטה -רטילין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/04/2015 | 11:31 | מאת: ania

שלום רב , אני בת 21 ומטפלת בקונצרטה 54 מ"ג ...בזמן האחרון אני מרגישה שהתרופה לא יעילה כבעבר , כלומר בשעה הראשונה מרגישה את היעילות ואחרי שעה אין כל השפעה , אלא אם כן אני לוקחת כדור נוסף ... הציעו לי לנסות רטילין , השאלה שלי אם אני יכולה עם המרשם הנוכחי (של הקונצרטה) לבקש מהרוקח שיתאים לי מינון של רטילין או יש צורך לפנות לנוירולוג כדי שיעדכן לי מרשם חדש...

שלום צריך לפנות לנוירולוג מטפל. הרוקח לא יכול להתאים את המינון-לא תחום העבודה שלו. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים