שימוש בריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/03/2015 | 13:37 | מאת: אלמונית

אני בת 21 ולאחרונה אובחנתי כסובלת מadhd לאבחון נתנו לי ריטלין 10 מ"ג. באותו יום הרגשתי בערב דופק וכאב בחזה. כשסיפרתי את זה לנורולוג הוא אמר שאסור לי לקחת ריטלין בגלל שככה הרגשתי למרות שבדרך כלל לחץ הדם שלי נמוך ואין לי שום בעיה בדופק. שכחתי לציין שבאותו יום של האבחון עשיתי כושר לאחר הרבה זמן שלא עשיתי ויכול להיות שהכאב היה בגלל המאמץ. האם הרופא צודק ואסור לי לקחת ריטלין????

שלום במקרים מסוג זה מומלץ לקבל חוות דעת של רופא קרדיאולוג במידה וקרדיאולוג מאשר הטיפול מבחינתו-(שולל מחלות לב) ניתן לנסות טיפול שוב בסוג או מינון אחר בתאום עם נוירולוג מטפל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים