שכחת התכנון המיידי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

18/03/2015 | 07:39 | מאת: ל

אני כל הזמן שוכחת את הדבר הבא שאני רוצה לעשות כי מפריעים לי במקרה. אני נזכרת לפעמים. מה לעשות ? זה מלחיץ אותי ופוגע ברצף שלי

שלום ממליץ לפנות לבדיקה לנוירולוג המתמחה בהפרעות קוגניטיביות אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

21/03/2015 | 10:13 | מאת: ל

איפה אני יכולה לקרוא מידע על זה? קשה לי להסביר את עצמי ולקבל התייחסות מדוייקת. הייתי אצל נוירולוגית שמתמחה בזה מחוץ לקופת חולים ואני מקבלת תרופה שחלק מהנוירולוגים טוענים שלא עוזרת, וכנראה שלא עוזרת לי בבעיה הספיציפית הזאת

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים