בילבול וירידה בריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/03/2015 | 23:48 | מאת: אדי

אני בן יחד לאם חד הורית כבת 83 לאחרונה בעיקר יש לה ירידה בריכוז ובזיכרון ( בעיקר של מספרים לטווח קצר כשמנסה לפתור בעיות מתמטיות פשוטות ) לעיתים גם ירידה בהתמצאות .תחושתי שמצבה עדיין הפיך בטיפול נכוןואני מעונייין שיטפלו וימצאו את שורש הבעיה . שאלותי : האם מצבה חלילה יכול לרמז על סכנה לאירוע מוחי ? או על תחילת שטיון ? איזה רופא מטפל בבעיות מסוג זה האם יש איש מקצוע שיכול לאבחן מצבה ולהמליץ לה על תרגילים ספציפים (תרגילי מתמטיקה זיכרון תשבצים ) לאחרונה נוטלת כדור פרדמניזון האם הוא יכול לדרדר ריכוז וזכרון ? אודה על תשובה מהירה אני ממש מודאג בתודה

שלום ממליץ לפנות לנוירולוג במסגרת קופת חולים לצורך הערכה הראשונית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים