קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/02/2015 | 23:14 | מאת: מיק

עשיתי בחינת טובה לפני 3שנים ואובחנתי עם בעית קשב וריכוז גבוה הנירולוגית שלי בהתחלה עזרה לי והתחלתי לחיות אדם אחר אני בוגר והעסק פרח עכשיו מבקשת בדיקה מוסקו או אבחון פסיכאטר בגלל שחתחו את המינון לחצי בגלל שהחלפתי אותה בנירולוג אחר בצונים גבוהים כי ההתנהלות הכי לא לענין חזרתי לפני חודשים זה הכי קרוב לבית ואז נתנה לי לחודשים מרשם וזה המצב דבר אחרון היא המשקל לא רלבנטי אני שוקל מעל100קילו ואן הבדל בשבלה למשקל סליחה סיפור ארוך עם מינון גבוה בקניה בכסף ומחברים צינתי את זה שאם לא השגתי לא יכולתי לפנות בהרחבה כזאת מבקש עזרה מהלעשות

שלום ההחלטה לגבי סוג ומינון של התרופה היא ע"י רופא נוירולוג או פסיכיאטר. עדיף המתמחים בהפרעות קשב והפרעות קוגניטיביות. במידה ויש ספק בהחלטה של הרופא ניתן לקבל חוות דעת נוספת. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים