בעיות זכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

01/02/2015 | 12:55 | מאת: אורי

שלום וברכה אני גבר בן 28, מבנה גוף רזה ומקפיד על כושר. עוד במשך שירותי הצבאי (3 שנים בתפקיד עורף הדורש ריכוז ומחשבה מאומצים) הרגשתי ירידה משמעותית ביכולת הזכרון שלי. מאז עברו 6 שנים (בהם למדתי שנה בישיבה ו4 שנים הנדסהף עובד בתכנות למחייתי), והזכרון הטוב שהיה לי לפני לא חזר לקדמותו, ואף לאחרונה הולך ומדרדר; אני חשב שאני הופך ל"סנילי" - למשל, לאחרונה במהלך שיחת טלפון אחת יצא לי "לשכוח" שלושה פעמים שבן שיחי נמצא בירושלים, בעודי חושב שהוא באזור המרכז. אציין שבמהלך השירות מטעמי כשרות נמנעתי מלאכול בשר ועוף, כך שבממוצע יצא שאכלתי בשר פעם בין פעמיים לשלושה בחודש (כששנה לפני כן הייתי אוכל בשר ועוף לפחות 5 פעמים בשבוע). השאלה היא אצל מי ואיפה אפשר להיבדק?

שלום להערכה הראשונית ממליץ לפנות לרופא נוירולוג בקופתח חולים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים