המוח הפסיק לעבוד אחרי למידה רבה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/01/2015 | 13:45 | מאת: עומר

שלום מיכאל, לפני כשבועיים ניגשתי למבחן הפסיכומטרי אליו למדתי רבות ללא הפסקה. שבוע לפני המבחן הרגשתי שהראש כר לא יכול יותר לעבוד,ברמה כזאת שהייתי מתקשה לעקוב אחרי כתוביות בסדרות. ההרגשה בכל התקופה הזאת במיוחד בצד שמאל של המוח כאילו הוא כבד,ואין לי אפשר לראות בצלילות,הכל עמום ולפעמים גם כאבי ראש קלים. אני כבר שבועיים אחרי ועדיין הראש לא צלול,מה יכולה להיות הסיבה?

שלום בלי בדיקה בנוכחות לא ניתן לענות על השאלה ממליץ לפנות לבדיקה הראשונית לרופא נוירולוג בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים