האם אפשר לגרום להשפעת הקונצרטה לחלוף מהר יותר?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/09/2014 | 13:17 | מאת: b

שלום, היום בבוקר לקחתי בטעות מינון גדול של קונצרטה - 105 מג. הקאתי מייד אבל כרגע בשעות הצהריים אני בכל זאת מרגישה את השפעת הקונצרטה. אני עובדת בערב וצריכה שההשפעה תפוג. אני מניחה שזה לא אפשרי, אך האם יש משהו שניתן לעשות? לאכול או לשתות יותר וכו..? תודה

שלום מקווה שלא היו תופעות לוואי נוספות. במידה והקאת, חלק גדול של חומר כנראה יצא, אך במידה ומצב לא משתפר יש לפנות לחדר מיון או בקופת חולים כדי לקבל טיפול מתאים בדומה לטיפול בלכל הרעלה אחרת! שתיה מרובה יכולה לעזור עד הבדיקה וטיפול בחדר מיון או בקופת חולים. מומלץ לעדכן מייד את רופא המטפל! בברכה ד"ר חייגרכט

30/09/2014 | 13:00 | מאת: נ

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים