רטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/09/2014 | 18:01 | מאת: אסי

תוך כמה זמן מתחיל להשפיע רטלין רגיל ? שאני בדיוק כמה זמן לפני השיעור לקחת ... האם 15 מ"ג רטלין רגיל זה נחשב להרבה או סביר ? האם אני יוכל לקחת ללא חשש אחרי 4 שעות מלקחת הכדור הראשון לקחת כדור שני ללא חשש ? כי שלא ייצא מצב שיהיה לי בגוף בו זמנית 30 מ"ג רטלין נשמע מפחיד!!

שלום 1/ ריטלין מתחיל להשפיה באופן מקסימלי תוך שעה -שעה וחצי לאחר נטילת כדור. 2/ 15 מ"ג של ריטלין רגיל לא נחשב כמינון גבוה. 3/ ניתן ליטול מנה שניה של ריטלין רגיל לאחר מנה הראשונה בתאום עם רופא מטפל אך נכון יותר ליטול RITALIN LA שמשפיע כ6-8 שעות רצופות במידה ויש צורך להשפעה של ריטלין לטווח ארוך בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים