מבחן moxo

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/09/2014 | 18:49 | מאת: ליאור

אני בן 34, שוקל כ-95 קג ביום ג הקרוב עושה מבחן moxo, האם לצורך המבחן מינון של 10 מג, זה מספיק ? האם אחרי המבחן יש צורך לפנות לנירולוג מומחה לה.קשב וריכוז? אם יש המלצות על מישהו שעובד עם קופת חולים לאומית תודה

02/09/2014 | 22:01 | מאת: ליאור

נראה לי שגם המינון וגם סוג הריטלין לא מתאימים לבדיקה

07/09/2014 | 21:09 | מאת: ליאור

Sr 20 mg האם זה כן תקין?? ממש יש לי הרגשה שהיא לא יודעת כלום והבדיקה ביום שלישי אחרון אודה לתשובתך נ.ב רשמתי קודם תגובה זו בטעות באשכול אחד מתחת, עימכם הסליחה :)

שלום MOXO -אינו מבחן, מדובר בבדיקה הבודקת קשב. תגובה לריטלין/מטילפנידת אינדיבידואלית ולעתים קיימת תגובה מצויינת למינונים נמוכים. בבדיקה הראשונה-בדיקת MOXO, ניתן לנסות 15 או 20 מ"ג של ריטלין "רגיל" ובהתאם לתגובה לקבל החלטה לגבי המשך טיפול בRITALIN LA או CONCERTA כאשר יש צורך ברמת קשב מוגברת ל8-6 או 12-10 שעות. כן הייתי ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קשב. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים