תרופה גנרית לסטרטרה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/09/2014 | 17:35 | מאת: ליאור

שלום רב, מזה כחודש אני נוטל סטרטרה במינון 80 מ"ג בעלות של 720 ש"ח לחודש. בימים האחרונים אני מתחיל להרגיש השפעה חיובית של התרופה, אולם לצערי מדובר בעלות בלתי אפשרית מבחינתי. לאחרונה נתקלתי בכך שקיימת בשוק תרופה גנרית לסטרטרה העונה לשם Exepta (מיוצרת ע"י חברת Intas) ושניתן להזמינה דרך האתר האינטרנטי Pharmasepa. העלות החודשית של התרופה הגנרית הינה 204 ש"ח לחודש, עלות הנמוכה משמעותית מתרופת המקור. ברצוני בבקשה לדעת האם יש לך ניסיון עם תרופה זו. תודה רבה וכל טוב

03/09/2014 | 07:28 | מאת: ליאור

שם התרופה Axepta המכילה את החומר הפעיל Atomoxetine

07/09/2014 | 21:05 | מאת: ליאור

Sr 20 mg האם זה כן תקין?? ממש יש לי הרגשה שהיא לא יודעת כלום והבדיקה ביום שלישי אחרון אודה לתשובתך

שלום לא ניסיתי טיפול בAXEPTA במקום STRATTERA ניתן לנסות טיפול בכדורים VENLAFAXINE-תרופה דומה מאוד לSTRATTERA לפי מנגנון פעולה, התרופה רשומה בארץ לטיפול בדיכאון/ חרדה. כמובן יש לתאם עם רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

08/09/2014 | 18:28 | מאת: ליאור

תודה רבה על תשובתך המפורטת

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים