קונצרטה- מינון וסוכר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/09/2014 | 12:43 | מאת: מאירה

בתקופה קצרה השתמשתי בקונצרטה 27. ביומיים מתוך התקופה הזו אכלתי לפני לקיחת הכדור שוקולד, וביומיים האלו הרגשתי שהכדור לא השפיע כרגיל. היום לראשונה לקחתי קונצרטה 36 ואני מרגישה פחות מרוכזת, אפילו פחות מאשר ללא הקונצרטה. גם היום יצא שאכלתי משהו עם שוקולד לפני לקיחת הכדור. יכול להיות שאכילת שוקולד או באופן כללי משהו רווי בסוכר פוגע בהשפעת הכדור? או שאולי העלאת המינון דווקא פגע ביכולת הריכוז ואינו מתאים לי? תודה

שלום לדעתי אין קשר בין תוספת סוכר או שוקולוד והשפעהה פחותה של ריטלין/קונצרטא. יש לציין שמינונים שהשתמשת לא גבוהים. לא ברור האם קיימת הפרעת קשב הראשונית. האם עברת אבחון קשב? בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים