ריטלין la למול sr

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

13/08/2014 | 15:51 | מאת: משה

ד"ר חייגרכט שלום, לאחרונה עשיתי מעבר משימוש בריטלין 20 מ"ג מסוג sr לשימוש בסוג la. (עקב הבנתי שהוא נחשב יותר "חדשני" ומקיים פחות תופעות לוואי) עם זאת, נדמה לי שהשפעת ה"la" מעודנת יתר על המידה ופחות אפקטיבית מסוג הsr. בעצם אני מרגיש שהשימוש בsr היה יותר עדיף לי. האם אפשרי שהסוג החדש אכן משפיע עלי בצורה פחות טובה או שזה פסיכולוגי בלבד? תודה מראש

שלום החומר הפעיל בשני סוגים של התרופות הוא מטילפנידת. ההבדל בטכנולוגיה ותוספות. יתכן והבדל בהשפעה היא פסיכולוגית, יחד עם זאת קיימת תגובה אינדיבידואלית לסוגים שונים של ריטלין. יש לציין שמדובר במינונים נמוכים שלא תמיד משפיעיים. RITALIN SR 20 MG שוונה ערך של כ6 מיליגם של ריטלין רגיל. וRITALIN LA 20 MG שווה ערכך כ8 מיליגרם של ריטלין רגיל. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים