פוקלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/08/2014 | 00:27 | מאת: דן

שלום אני סובל מבעיות קשב וריכוז שמעתי שתרופת הפוקלין ניכנסת בקרוב לסל התרופות האם זה נכון ? והאם התרופה מחזיקה עד כ 12 שעות ? אני צריך את התרופה ללימודים כרגע אני משתמש באדרל והוא מחזיק לי לי כ 3 שעות שרק את השעה וחצי הראשונות אני באמת מרגיש מרוכז

שלום קיים פוקלין שמשפיע לטווח זמן קצר עד 4 שעות ופוקלין XR שמשפיע עד 12 שעות קיים גם ADDERAL XR שמשפיע עד 12 שעות נציגים של החברה המשווקת את התרופה(פוקלין) אומרים שהתרופה יהיה רשומה במשרד הבריאות יתכן השנה. בשלב זה לא ברור האם פוקלין יהיה בסל של תרופות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים