קונצרטה ורטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

26/07/2014 | 20:46 | מאת: שרון

שלום רב, האם מותר לקחת רטלין la40 לאחר קונצרטה 54 ? אני מקבלת גם קונצרטה וגם רלטלין , לוקחת לפי ימי לימודים ומבחנים ( לדוגמא , ביום לימודים אקח בבוקר קונצרטה , וביום של מבחן שבו אין צורך בשימוש לאורך כל היום אקח רטלין) אני בתקופת בחינות וגרה בעוטף עזה , מבחינת זמנים יש לי רק את היום ללמוד למבחן , לקחתי בבוקר קונצרטה 54 ורוצה להמשיך ללמוד גם בלילה , מבינה את הבעיותיות שיש בשאלה אך לצערי זה המצב הוא כזה .. האם מותר לקחת ?

שלום לא מומלץ ליטול COBNCERTA וRITALIN LA בו-זמנית במידה ויש צורך לאריך השפעה של RITALIN LA או קונצרטה ניתן להוסיף כדור של RITALIN IR(ריטלין"רגיל")אחרי שש שעות לאחר נטילת RITALIN LA או אחרי 9 שעות לאחר נטילת CONCERTA בתאום עם רופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים