ביתי בת 17 בעית קשב וריכוז ולקויות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/06/2014 | 20:35 | מאת: חיה

שלום אין אבן שאני יודעת שקיימת שלא הפכתי.כולל נוירופידבק שעזר באותו גיל לשיפור הקשב מאוד.כמו כן לאחר הפיכת כל אבן הבנתי שאין ברירה וצריכים לתת את גלולת הקסם "רטלין" אמנם זה עזר מבחינת הקשב. אבל לא פתר את בעיית הזכרון. החומר שצריך ללמוד לבגרויות דורש זכרון שנבנה על לימוד. היא יושבת שעות על גבי שעות . מגיעה למבחן ולא מצליחה. אין לי מושג מה עוד אני צריכה לעשות . אשמח לעזרה בהקדם כדי שבשנה הבאה האחרונה שלה בבית הספר אולי בכל זאת יהיו לה השגים. בתודה

שלום ממליץ להגיע לבדיקה בנוכחות עם תוצאות של כל המבחנים. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים