מבחן פים בעייתי לצוואה?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

09/06/2014 | 20:23 | מאת: צפריר

שלום רב אבי בן ה 88 אושפז עקב שבר בברך ונערך לו בבית החולים מבחן בשם FIM ביום השחרור להלן תוצאות המבחן תקשורת: הבנה-שמיעה:2 הבנה-ראיה:2 התבטאות מילולית:6 התבטאות לא מילולית:6 יכולת חברתית: אינטראקציה חברתית:2 פתרון בעיות:2 זיכרון:3 סה"כ ציון 54 נק נתתי לך את כל הפרמטרים. מה אפשר ללמוד ממבחן הfim. האם לערכתך לפי התוצאות של הפים. אבי יוכל לשנות צוואה? כי העו"ד אמר לי שהנתונים שקובעים נמוכים. אם פסיכוגריאטר היה רואה זאת הוא בכלל היה ניגש למבחן מינימנטל?  אודה על תשובה בהקדם

שלום הפורום לא עוסק בנושא ממליץ לפנןת לפורום המתאים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים