קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

27/04/2014 | 09:31 | מאת: צחוש

האם הגיוני שהפרעת קשב מסוג אחר לא Add Adhd תעלם עם הזמנים ויהיה אפשר להבריא ממנה ? והאם לפי הטכנולוגייה של היום יש השערות של טיפול כלשהו יבריא הפרעת קשב ADD ADHD או הפרעות אחרות?

שלום מוח באופן טבעי יכול לשקם את עצמו ורק כ25-30 אחוזים של מבוגרים שסבלו מהפרעת קשב מסוג ADD/ADHD בילדות ממשיכים לסבול מהפרעות. במידה והפרעת קשב היא משנית להפרעה אחרת , הכל תלוי מסיבה הגורמת להפרעת קשב וריכוז. בברכה ד"ר חייגרכט

02/05/2014 | 12:40 | מאת: צחוש

שלום קראתי באתרי אינטרנט ומאמרים שהפרעת קשב ADD/ADHD אינה חולפת עם השנים ומלווה את האדם לאורך חייו הבוגרים . אתה סותר את המאמרים האלה. חיפשתי עוד טענות של רופאים והם אמרו שאין אפשרות להבריא מהפרעת קשב על סמך מה אתה אומר ש25-30 אחוזים סובלים מהפרעת קשב היום?

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים