לקחית רטלין באופן יוםיומי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/04/2014 | 15:46 | מאת: איל

אני לוקח באופן יומ יומי לבית ספר רטלין (אובחנתי בתור add) כחמש שנים כל פעם שאני מפסיק לקחת ליום אחד רטלין (אחרי 6 ימים שלקחתי את התרופה לכל היום) אני מרגיש עיפות כאבים בגב וכאבים ברגליים זה כאב מוזר ואני רוצה רק לישון כל היום ואני לא רוצה לעשות כלום.מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבור?

שלום ממליץ לעדכן את רופא מטפל יתכן ומדובר בתסמונת לאחר הפסקת טיפול, אך ממליץ לשלול גם הפרעות אחרות שלא קשורות להשפעה ישירה של ריטלין, כולל בעיה גופנית או מצב הרגשי לא מאוזן בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים