שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

01/04/2014 | 02:11 | מאת: אורח

שלום, רציתי לדעת האם שתייה יומית של אלכוהול (כ100 מ"ל של משקה בעל 40%) פוגעת במוח בטווח הרחוק (הרס רקמות)? ידוע לי על הפגיעה בזיכרון ובקשב שבטווח הקצר אך אני מעוניין לדעת אך ורק על הטווח הרחוק.. כמו כן, מהי הכמות המומלצת של אלכוהול שניתן לשתות ואינה פוגעת במוח.. תודה.

שלום כן פוגעת בתפקד קוגניטיבי גם לטווח ארוך, כולל פגיעה בזיכרון ויכולה לגרום לירידה קוגניטיית קשה. בברכה ד"ר חייגרכט

03/04/2014 | 01:40 | מאת: אורח

ואין כמות מומלצת שאינה פוגעת? חדשות לבקרים מתפרסמים מחקרים הממליצים על שתיית כמות יומית של אלכוהול כדבר המשפר את הבריאות הכללית ומונע מחלות רבות..

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים