תופעות לוואי Zoom

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

26/03/2014 | 06:06 | מאת: רמיאל

מיכאל שלום קראתי את העלון בדקתי באתרי האינטרנט ולא מצאתי מהן תופעות הלוואי אני מפחד מה עליי לעשות? ויש לי עוד שאלה עשיתי את בדיקת T.O.V.A ומאינסטינגט לחצתי על הכפתור מכיוון שהריבוע היה למעלה כמה פעמים וכשהוא היה למטה לא הייתי מוכן. ביומיום כשאני רוצה אני קשוב ורכוז (כמובן כשאני לא רוצה אינני קשוב ורכוז) אני לא רוצה להכניס חומרים לגוף שלי ולפי מה שאמרת זה יכול להזיק מה עליי לעשות? לאן עליי לפנות??

שלום ממליץ לפנות ולהבדק ע"י נוירולוג, המתמחה בהפרעות קשב, הפרעוןת קוגניטיביות לצורך הערכת מצב והחלטה על טיפול המתאים. אשמח לעזור טל" 0777779222 בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים