תכיפות השיכחה עולה.. אני מוטרדת!

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/03/2014 | 12:58 | מאת: איה מור

שבת שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. :) שמי איה, צעירה בת 30. בזמן האחרון, הייתי אומרת כחודש וחצי.. אני שמה לב שאני שוכחת פריטים מהטווח הקצרצר בתדירות גבוהה מהרגיל. אני מדברת על משהו עם אנשים ותוך שבריר שניה שוכחת מה זה היה שרציתי לומר ושואלת ''על מה דיברתי?'' אותו הדבר קורה לי גם לבדי כשאני קוראת כתבה כלשהי למשל באינטרנט ותוך כדי קריאה עולה בי הרצון לחפש משהו אחר, לחקור איזו שאלה וכשאני באה להקליד אותה - אני כבר שוכחת מה רציתי לכתוב.. כנ"ל בפעילויות הבית, אני הולכת נניח מהסלון למטבח - כשאני מגיעה למטבח אני לא זוכרת למה באתי..? ואולי תצחקו - אבל אני מחזירה את עצמי למקור (לסלון) ומנסה להיזכר מה רציתי. לרוב אני נזכרת תוך מעט זמן בכל הדברים הללו.. וכן, אני יודעת שהדברים האלו קורים לכולנו - הם קרו גם לי, אך לא בכזו תכיפות!! וזה כבר מטריד אותי. מאז שנולדתי התאפיינתי בפני כולם כזיכרון מהלך.. לא היה דבר אחד ששכחתי. וכעת? אולי משהו מתחיל לקרות? האם יש לי בעיה? ומה עליי לעשות?? אשמח להרגעה כלשהי, איה.

שלום ממליץ לפנות ולהבדק ע"י נוירולוג בקופת חולים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים