קונצרטה -מינון זהה, מס' כדורים שונה?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/01/2014 | 13:57 | מאת: אורנה

שלום, אני לוקח קונצרטה 108 מ"ג. בד"כ כ- 54x2. נשארה לי חפיסה של 36 מ"ג ממינון קודם (בתוקף כמובן), אם אקח 36x3, שזה גם 108, ההשפעה אמורה להיות זהה, או שיכולות להיות תופעות לוואי אחרות בשל חומרים לא פעילים (אין לי תופעות לוואי מיוחדות לא בפעמיים 54 ולא בפעמיים 36). תודה

שלום לא ניתן להמליץ אסור להשתמש במינון המתואר ללא אישור של משרד הבריאות בברכה ד"ר חייגרכט

17/01/2014 | 19:06 | מאת: אורנה

רק שאלה עקרונית על כמות חומר פעיל זהה, מהולה בכמות חומר לא פעיל שונה.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים