קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/12/2013 | 15:27 | מאת: רעות

שלום, אני משתמשת בריטלין 10 מ"ג, והמינון שניתן לי הוא 20 מ"ג [2 כדורים של 10 מ"ג בנטילה אחת] פעמיים ביום. כמו כן, התחלתי שימוש גם בקונצרטה 36 מ"ג ואני יודעת שהיא מקבילה לריטלין 10 מ"ג. האם אני צריכה בנטילה אחת לקחת כדור אחד של קונצרטה [36 מ"ג] או שני כדורים? אני טיפה מבולבלת. תודה מראש, רעות.

שלום איו צורך בנטילת שני כדורים של CONCERTA תגובה לריטלין רגיל וקונצרטה היא אינדיבידואלית במידה ומנון 36 מ"ג של קונצרטה משפיע טוב, תמשיכי המינון במידה ואין תופעות לוואיאך השפעה לא מספקת , ניתן לעלות מינון של CONCERTA עד 54 מ"ג פעם ביום בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים