סנדאות/קורסים?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/12/2013 | 23:06 | מאת: תוהה

ככל הנראה יש לי הפרעות קשב וריכוז. אין לי כסף לאבחון מסודר וגם לא כוונה לקחת תרופות. עד כה הסתדרתי מצוין בלימודים ועבודה, ההכרה בכך השתפקוד היומיומי קשה לי החלה בעצם עם לידת הילדים. פתאום איחורים, בלאגן בראש וכל התופעות הפחות חיוביות החלו להשפיע על החיים ולהפריע לי. אני לא מעוניינת כאמור בתרופות. מה עוד ניתן לעשות? תודה

שלום ניתן לנסות טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי, המאפשר רכישת אסטרטגיות יעילות של קידום ושליפת מידע, ניהול קשב והתארגנות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים