שאלה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

16/12/2013 | 18:36 | מאת: איילה

אחרי שינויים והתאמות רשמו לי בכיתה ז' קונצרטה 36, שאותה לקחתי בקביעות עד שלב מסויים (בערך 2-3 אחרי). עכשיו חזרתי לקחת בקביעות בגלל המכללה, עברתי ל54 בגלל שינויי גיל וגובה ומשקל וזה, אבל לאחר זמן הרגשתי שהתפקוד ירד לעומת מה שהתרגלתי עם ה36 (נגיד בפסיכו), וחזרתי ל36 ואני מרגישה שזה ממש עוזר. זה יכול להיות שמגיל 12 עד גיל 20, עם שינויי משקל משמעותיים מ-א-ד (לצערי הרב עקב בעיה רפואית כ20 קילו) אני עם אותה הכמות??? זה פשוט לא נשמע כל כך הגיוני...

שלום על פי מחקרים אין קשר ישיר בין גיל ומשקל ומינון של ריטלין/קונצרטה/מתילפנידת בקרשב מתבגרים ומבוגרים השפעה של מינון היא אינדיבידואלית! ממליץ להתיעץ בנוכחות עם נוירולוג המתמחה בהפרעות קשב אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים