הפרעת קשב וריכוז משנית לדכאון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/11/2013 | 09:59 | מאת: אני

אובחנתי כסובל מבעיות ריכוז אמנם באבחון לא היה ניתן להבין אם זה משני לדכאון או adhd\add כי היא לא רשמה שם במפורש היא גם מצאה בעיות בזכרון במיוחד לטווח קצר ותפקוד לקוי מאוד של המוח (התוצאות הושוו לכאלה של ילדים בני 14 והייתי הרבה מתחתיהם) כמו כן האייקיו שלי הוא ממוצע 110 בערך התחלתי לקחת נוגד דכאון ופתאום הריכוז והזכרון השתפרו בצורה אדירה המחשבה נהייתה צלולה פתאום הזכרון נהיה מעולה הרגשתי שאני מגיעה למיצוי הפוטנציאל ריטלין עבד במספר פעמים והפסיק לעבוד ושמתי לב שככל שאני יותר רגוע אני יותר מרוכז אני סובל מדכאון וחרדה חזקים במיוחד לפני הכדורים הבעיה שהכדורים גרמו לי לשינויים חדים במצב רוח שכשאני בדאון אני ממש ממש לא מרוכז האם חרדה ודכאון יכולים לשבש בצורה דרסטית את יכולת תפקוד של המוח?

שלום כן,דיכאון וחרדה פוגעים באופן משמעותי בקשבוזיכרון. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים