סבל מרעשים - הפרעת קשב וריכוז או בעייה אחרת?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

01/05/2009 | 12:45 | מאת: מיכל

שלום ותודה מראש על תשומת הלב, אני בת 55 וסובלת מזה שנים רבות מהפרעה אשר כשהיא מתרחשת אני מרגישה שדעתי נטרפת עלי. מדובר על סבל מרעשים המושמעים מאנשים היושבים לצדי לדוגמא בעת ישיבה באולם קולנוע, רעשים כגון לעיסת מסטיק, פופקורן, נשימות לא שקטות, בעת הרצאה - הקלדה במחשב נייד לא מאפשרת לי להתרכז כלל וכלל בתוכן, תיקתוק שעון בלתי נסבל לחלוטין ולא יאפשר לי להרדם וכו'. אני עובדת במשרד מלאה בהצלחה רבה, מתפקדת היטב בבית, נשואה ואם לשלושה ילדים. האם אוכל לקבל עצה והמלצה איך להתגבר על הפרעה זו אשר מקלקלת לי בילויים רבים, האם זו הפרעת קשב וריכוז? אני זקוקה לשקט מוחלט כשאני צריכה להתרכז במשימת כתיבה או קריאה. תודה רבה, מיכל

שלום מיכל התאור יכול להתאים להפרעת קשב, ממליץ לפנות לנוירולוג מומחה בהפרעות קשב ולהבדק ברכות ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים