הזזת הרגליים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/05/2013 | 23:57 | מאת: גיל

שלום. אני בן 22. ממתי שאני זוכר את עצמי, תמיד שהייתי יושב שהייתי מזיז את הרגליים. רציתי למה אני בכלל מזיז את הרגליים, מה זה אומר? והאם אפשר להפסיק את זה, מה לעשות? - אני מאוד מקווה שזה הפורום הנכון, פשוט נזכרתי פעם שמישהו אמר לי שזה קשור להפרעות קשב. תודה גיל

שלום קיימות סיבות רבות הגורמות לחוסר שקט ברגליים,יתכן ומדובר בהיפראקטיביות עקב הפרעות קשב,אך מומלץ לבצע בירור ולשלול סיבות אחרות כולל תסמונת RESTLESS LEG SYNDROME בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים