כאבי גרון ושימוש בקונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/04/2013 | 09:54 | מאת: דורית

שלום רב, אני בת 34 , מאובחנת ADHD , מטופלת בקונצרטה 54. כשאני לוקחת אותה אני מרגישה שיפור משמעותי כמעט בכל התחומים בחיים אבל במקביל אחרי שבוע של טיפול אני חוטפת כאבי גרון חזקים עד לדלקת חריפה בדרכי הנשימה (העליונות) שלי, כשאני מרגישה כך, אני מפסיקה את הקונצרטה עד שאני מבריאה וחוזר חלילה. הענין שהיום קראתי במקרה בעלון שכאבי גרון מחייבים התייחסות מיוחדת- האם להפסיק את הטיפול? האם ישנה חלופה?

שלום במידה וקיים תהליך דלקתי לא מומלץ ליטול חומרים ממריצים כולל ריטלין/קונצרטה בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים