טיפול תרופתי באישה המוגרת

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/04/2013 | 02:29 | מאת: ורוניקה

דר' חייגרכט הנכד, נאלצת אני לחזור אליך כיוון שהייתי אם האישה המוגרת שגרה מזה שנה ית אבות לרופא ניורולג. אותה הזדמנות נודע לי מה היא מטופלת ולכן אני פונה אליך כיוון שהרגשתי היא שהטיפול הזה עזר לה להיות לרדת קוגניטיית בזמן שבו אני מכירה ומבקרת. אני רושמת להלן אתהטיפול התרופתי שאותו היא מקבלת כרגע.למרות שאני יודעת שלא קל להביע דעה מלי להכיר פרטים, אינני שקטה כי תחושתי היא שטיפול זה לא תקין ובנוסף הנירולוג אליו ביקרנו היום הוסיף לה עוד תרופה נוספת. טיפול עכשיוי: 1. MIRTAZAPINE 30 MG - MIRO 2. VENLAFAXINE 37.5 MG 3. RISPERIDONE 1MG - RISPERDAL 4. MEMORIT 1 MG שתי התרופות הראשונות הן אנטי-דכאוניות, השלישית היא אנטיפסיכוטית והאחרונה כר דירנו עליה קודם. היום הומלץ לקחת תרופה נוספת שהיא נגד התקפי אפילפסיה - אולי היא מונעתנפילות , אך האם המכלול הזה אינו בעייתי DEPALEPT CHRONO 500MG או 500G,לא ברור לי ממכתבו של הרופא, אני מניחה שמדור ב-MG. האישה בת84 הייתה סטיסטיקאית במשרה ממשלתית , מספרת שהיה לה זיכרון פנומנלי בצעירותה, היא מאד נבונה. אני מקווה שלמרות הקושי תוכל להביע דעה לגבי הרכב התרופתי העכשיוי ולהרכב + תוספת התרופה החדשה. היא לא נדדקה מאז כניסתה לבית האבות על ידי ניורולג,אלא רק פעמיים עלידי פסיכו-גריאטרי. אני מודה מראש

21/04/2013 | 03:19 | מאת: ורוניקה

סליחה,תיקון לגבי המינון לעיל MEMORIT 10MG

שלום לצערי לא יכול לעזור ולהמליץ, לא ניתן להסיק מסקנות בלי בדיקה שלנבדק/נבדקת בנוכחות. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים