פוספוסידיל סרין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

18/04/2013 | 17:29 | מאת: אלון

שלום התחלתי לקחת פוספוסידיל סרין אמרו לי שיקח זמן עד שיתחיל לעבוד מתי זה בערך מתחילים ליראות השפעה וגם מתי ההשפעה מגיעה לשיאה? שאלה נוספת אמרו לי שהתרופה משפרת תפקודים קוגנטיבים האם זה אומר שזה משפר בעצם את האי קיו ? תודה

שלום קיימת השפעה לא ספציפית חיובית של החומר על תפקודים קוגניטיביים ולא ניתן לבצע הערכה,האם החומר ישפר את מצב קוגניטיבי של בן אדם מסוים ותוך כמה זמן. אין השפעה ספציפית על פוטנציאל אינטלקטואלי. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים