שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

10/04/2013 | 01:13 | מאת: vik

שלום ד"ר יקר אני סובל 3 שבועות מקפיצות שרירים חולשה,ועד תחילת השבוע סבלתי מידיים שנרדמות בלילה...זה הפסיק ברוך השם כבר 3 ימים שהידיים לא נרדמות אבל במנוחה יש לי תמיד קפיצות שרירים. עשיתי בדיקות מקיפות-2 emg כולל מחט,mri בדיקה נוירולוגית.הכל יצא בלי ממצא מיוחד. נרגעתי קצת אבל שמתי לב שאני סובל מאוד משהו שדיי מטריד אותי...במנוחה אני לא סובל רק מקפצות שרירים..יש רגעים שזה כמו הבזק חשמלי קטן משהו שמקפיץ אותי.זה קורה שאני שוכב במיטה ממש כבר בשלב ההתעפצות וההרדמות משהו כמו זרם חשמלי מקפיץ לי איזור בגוף.הזיכרון שלי לגילי מאוד גרוע אני יכול לחשוב על משהו ואחרי שניה לשכוח.(בן 25) אני מאוד רוצה להירגע הרופאים אומרים שאין ממצא-אך ממה הדבר הזה יכול לנבוע??(הקפיצות,והזרם החשמלי של השניה) הם אפשר למנוע? תודה רבה ד"ר!

שלום יתכן ומדובר במצב חרדתי אך בלי בדיקה בנוכחות לא ניתן להסיק מסקנות. במידה ומצב לא יישתפר ממליץ לקבל חוות דעת נוירולוגית נוספת(להבדק ע"י נוירולוג). בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים