נהיגה וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

09/04/2013 | 10:44 | מאת: שירי

בת 29 ומאובחנת הפרעות קשב וריכוז. למדתי נהיגה רק לאחרונה ועכשיו התחלתי לנהוג לבד. אני לוקחת ריטלין ולמרות זה אני מוצאת את עצמי מעופפת קצת ויצא לי לבלום בגלל שלא שמרתי מרחק. אני לא רוצה להיות מסוכנת על הכביש והייתי רוצה להיות יותר מרוכזת... יש מה לעשות?

שלום 1/ חובה לדווח למכון לבטיחות בדרכים-משרד התחבורה שאת סובלת מהפרעות קשב וריכוז! 2/ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בהפרעות קשב וריכוז כדי לקבל המלצות על טיפול המתאים. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים