בעיות קשב ובעיות קוגנטיביות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

08/04/2013 | 00:01 | מאת: דני

שלום יש לי בעית קשב ושום תרופה לא פותרת אותה יש לי add אני מרגיש שהמוח שלי עובד הרבה יותר לאט מאחרים יש איזה תרופה שתיגרום לו לעבוד מהר יותר ניסתי גינקו בילובה לא ממש עבד

שלום התאור לא ברור, לא ברור האם עברתה אבחון וסוג של אבחון. ממליץ לפנות לנוירולוג או פסיכיאטר המתמחים בהפרעות קשב עם תוצאות של אבחון במידה ונעסה. בברכה ד"ר חייגרכט

10/04/2013 | 16:11 | מאת: דני

ב 2 איבחונים שנים בadd רציתי לדעת אם ללכת לנורולוג רגיל או נורולוג זיכרון שאני לא סתם יבוא היום נורולוג עולה המון כסף אני לא יודע אם הבעיה היא קשב לא תקין או זיכרון חלש

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים