סטרטרה וכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/04/2009 | 01:39 | מאת: נעה

שלום, אני נוטלת זה כחצי שנה סטרטרה (כדור להפרעות קשב וריכוז, לא שייך למשפחת הריטלין והקונצרטה). בבדיקות הדם האחרונות שלי השבוע התגלתה עלייה גבוהה בכולסטרול הרע, מאז הבדיקה הקודמת לפני כשנה. האם הסטרטרה יכולה להעלות כולסטרול רע?

שלום נעה כדורים סטראטרה לא גורמים לעליה ברמת כולסטרול בברכה ד"ר חייגרכט

11/05/2009 | 08:07 | מאת: שושי

בני לוקח סטרטרה מזה מספר חודשים בסיום הלימודים אנו עושים הפסקה עד לתחילת שנת הלימודים הבאה כ-חודשיים וחצי כיצד עושים זאת

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים