שאלה לגבי לינצ'י

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/02/2013 | 17:35 | מאת: אנונימי

יש לי הפרעת קשב וריכוז,ונתקלתי לפני כמה ימים בעיתון במאמר על ריטלין במאמר הוזכרה גם תרופה אחרת להפרעת קשה וריכוז שנקראת לינצ'י עשיתי כמה בירורים ועד כה זה נשמע לא רע. אבל רציתי לברר כמה פרטים אחרונים 1.האם יש לזה תופעות לוואי ידועות כלשהם, ואם כן אז מה הם? 2.האם צריך מרשם מרופא בשביל לינצ'י,ואם כן אז מאיזה רופא עליי לקבל מרשם (נירולוג,רופא משפחה וכ'ן)?

שלום לא מצאתי בסיפרות מחקר קיני מבוקר שבדק את השפעה של החומר,כולל תופעות לוואי, לכן לא יכול להמליץ על שימוש וטיפול. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים