בעיות זיכרון בגיל 30

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/11/2012 | 18:31 | מאת: שלי

לביתי בת השלושים נשואה ללא ילדים עדיין, עובדת ובריאה באופן כללי,בעיות זיכרון. מזה שנים טענה שאינה זוכרת אנשים מסוימים שלמדו איתה או הכירה שסביר להניח שהיתה אמורה או ארועים מסוימים. הדבר לא הטריד אותה או הפריע, אך בשנה האחרונה היא טוענת וגם בשיחות שמתנהלות במשפחה או בעבודה שאינה זוכרת דברים רבים. האם יש אבחון המתאים לגילה הצעיר ולמי עליה לפנות על מנת לבצעו?

שלום קיימים מבחנים שניתן להעביר גם לאנשים צעירים כולל בגיל שלושים. ממליץ לפנות מרפאת זיכרון ולעבור אבחון נוירופסיכולוגי, כדאי לאבחן הפרעה ספציפית הפוגעת בזיכרון בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים