רטלין L.A

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/11/2012 | 09:30 | מאת: דפי

שלום, בני בן 11.5 שוקל 37 ק"ג גובה 147 . אובחן ADD אנחנו מתחילים טיפול בריטלין עקב ירידה משמעותית בלימודים וקשב, הייתי מעוניינת לדעת באיזה ריטלין אתה ממליץ מינינמום תופעות? חשבנו על L.A באיזה מינון של ריטלין אתה ממליץ? חשוב לנו שהכדור יפעל מ8:00 עד 15:00 תודה

שלום ניתן לנסות טיפול בכדורים RITALIN LA 20 MG התרפה משפיעה בד"כ עד שש -שמונה שעות, במידה ויהיה צורך בהשפעה לטווח זמן ארוך יותר עד 10 שעות ניתן יהיה לנסות טיפול בכדורים CONCERTA בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים