קשיי חשיבה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/10/2012 | 21:14 | מאת: דויד

אני בן 30, נחשב בחור כשרוני, אבל קשה לי מאד החשיבה, כמו לנתח לבד מאמר, סיפור, בכלל להביא מעצמי רעיונות יצירתיים כאילו סתום לי המוח, היתה תקופה שלמדתי גמרא וזכרתי בעל פה את כל החומר אבל ההבנה לא היתה לי. מאידך, אם 'מתפעלים' אותי כמו הוראות מפורטות, או עזרה ביחד, או כמו מבחנים אמריקאים, אני מצליח מאד. מה עושים במצב כזה ומה זה אומר ? תודה רבה!!

שלום לא ניתן לתת תשובה מדוייקת ללא בדיקה רפואית אך התאור יכול להתאים להנמכה מסויימת בתפקוד ניהולי של המוח. ממליץ לפנות לנוירולוג, מומחה בהפרעות קוגניטיביות אשמח לעזור בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים