התאמת מינון קונצרטה.התייעצות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/07/2021 | 16:05 | מאת: דניאל

שלום אודה מאוד לעזרתך. בעברי התנסתי בריטלין רגיל שעזר לי במינון של 20 מג כלומר 2 כדורים (אחד לא הועיל לי,) לאחר מכן ניתן לי ריטלין אל איי 30 שלבד לא הועיל. המינון האופטימלי עבורי היה ריטלין אל איי 30+ ריטלין רגיל 10 מג. זה היה מעולה לריכוז. נתנו לי קונצרטה על מנת לכסות את כל היום אבל מינון של 54 לא נותן לי אפקט כלל! מה עלי לעשות, מה המינון לדעתך שיתן לי אפקט דומה? כמו כן האם קיימת אפשרות של שילוב ארוך טווח עם קצר כמרשם קבוע? המון תודה מראש

שלום ניתן להשתמש בשיטת BOOST ליטול RITALIN LA בבוקר ואחרי צהריים להוסיף כדור ריטלין רגיל. כמובן באישור רופא מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים