אבחון .....................

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/07/2021 | 12:40 | מאת: לירן

היי ,האם יש הבדל בין אבחון פסיכולוגי לאבחון פסיכו-דיאגנוסטי ? האם יש הבדל בין אבחון נוירו-קוגנטיבי לאבחון הפרעות קשב וריכוז ? האם מבחן נוירו-קוגנטיבי הוא בעצם מבחן Brc /moxo ?

קיימים אבחונים פסיכולוגיים שונים, הבדל בין המבחנים תלויה בתת מבחנים שמשתמשים בתוך האבחון אבחון קשב הוא רק חלק של אבחון נוירוקוגניטיבי אבחון BRC-אבחון נוירופסיכולוגי ממוחשב שבודק תפקודי קשב, זיכרון ותפקודים ניהוליים בדיקה MOXO -בודקת רק תפקודי קשב

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים