מתח בזמן לימודים וזיכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

15/07/2021 | 13:10 | מאת: נועה

שלום, אני סטודנטנית שנה שלישית לתואר ראשון במסלול מאוד תובעני. השנה הראשונה שלי הייתה מלאה בסטרס, והגוף שלי הגיב לכך (נשירת שיער ובעיות עיכול). בשיא התקופה היה לי קשה להיזכר אפילו בשמות מאוד ידועים כמו מי הוא הנשיא או מגישת החדשות שבטלוויזיה. אחרי תקופת רגיעה הזיכרון שלי מעט השתפר, אך מאז אני מרגישה שלא חזרתי לעצמי מאדם מאוד ורבלי אני מרגישה שקשה לי לפעמים להיזכר במילים, הן ממש עומדות לי על קצה הלשון אני מרגישה הרבה פחות חדה, שקשה לי לזכור כמה דברים בבת אחת, ואני הרבה פעמים מוסחת - זוכרת שרציתי לעשות משהו אבל כבר שכחתי מה. והיה לי זיכרון מצוין וחד מאוד. רציתי לשאול מה ניתן לעשות וכיצד ניתן לשפר את המצב? תודה

שלום מתח, מצב רגשי פוגעים בקשב וזיכרון כד לאבחן האן רק מרכיבים הנ"ל משפעיים על זיכרון או קיימת בעיה נוספת מומלץ לבצע אבחון נוירופסיכולוגי ו לטפל בהתאם לתוצאות האבחון

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים