בעיית זיכרון ופגיעה במוח בלתי הפיכה כתוצאה מדיכאון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/06/2021 | 05:24 | מאת: שוהם

היי דוקטור, אני סובל מדיכאון כבר חצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל איפול טרופתי. קראתי לפני כמה ימים שדיכאון משנה את המבנה של המוח וגורם לבעיות זיכרון. באמת שמתי לב שהזיכרון שלי נפגע קצת, רציתי לדעת האם זה נזק בלתי הפיך או שמתי שהדיכאון יחלוף המוח שלי יחזור לתפקד נורמלי?

שלום מצב רוח ירוד-דיכאון פוגעים בקשב וריכוז עם פגיעה משנית בזיכרון לא ברור בשלב זה האם דיכאון ממושך פוגע בשינויים מבניים במוח-משמכים לחקור הנושא. חשוב לקבל טיפול לדיכאון כדי להגיע לאיזון

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים