ירידה בזיכרון והפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/06/2021 | 14:24 | מאת: רונית

היי ,עברתי נסיון השתלת קוצב אפידורלי שלא צלח. הנסיון הופסק עקב דליפת נוזל עמוד שדרה. מאז יש לי בעיות בזיכרון ואובחנתי עם הפרעות קשב וריכוז(חשוב לציין שסיימתי בגרות מלאה ללא שום הפרעה או קושי בלימודים כך שלא נראה כי זה היה לפני) האם הירידה בזיכרון והפרעות הקשב קשורות לדליפה של נוזל עמוד השדרה? תודה

מצב רפואי כללי לא ברור לא ברור האם נבדקו חלקים שונים של זיכרון, לכן לא ניתן להסיק מסקנות

07/06/2021 | 08:38 | מאת: רונית

המצב אחרי דליפת נוזל עמוד השדרה מוגדר כפוסט טראומה. ויחד עם זאת נוצרו ההפרעות קשב וריכוז וירידה בזיכרון השאלה שלי אם אלו יכולים להיוצר עקב דליפת נוזל עמוד השדרה? תודה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים