התנתקויות של אבא בן 73

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/05/2021 | 19:02 | מאת: מאיה

אבי בן 73 סובל מ"התנתקויות",מעבר זה היה קורה פעם בחצי שנה ולאחרונה זה קורה בערך פעמיים בחודש. פנה למספר נוירולוגים, עבר בדיקות, קיבל טיפול ואף אחד לא איבחן במה מדובר. מי מטפל בנושא הזה? למי צריך לפנות על מנת לבחון או לאבחן דימנסיה או אלצהיימר?

09/05/2021 | 22:26 | מאת: מאיה

אני רוצה להוסיף שללא קשר לדימנסיה או אלצהיימר אנחנו מבקשים לדעת למי לפנות כי הבדיקות שעשה עד היום תקינות והרופאים לא איבחנו במה מדובר ובכל זאת אנחנו רואים שההתנתקויות חוזרות על עצמן לעיתים קרובות יותר.

שלום ממליץ לפנות לרופא נוירולוג בברכה

13/05/2021 | 10:14 | מאת: מאיה

הוא מטופל כבר שנים רבות אצל נוירולוגים מומחים. בדיקות תקינות ואין אבחנה אולם המצב רק מחמיר...

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים